top of page

Vakantiewoning

In 2021 zijn we gestart met de bouw van onze B&B / vakantie woning.

 

Deze woning is geheel op ecologische wijze gebouwd en bestaat ongeveer voor  90%  uit natuurlijke en her te gebruiken materialen. De dampopen constructies en afwerkingen zorgen voor een optimaal woongenot in zomer en winter. Ook voor mensen met astma- allergische reactie  en/of ademhalingsprobleem is dit een perfect woon- en leefklimaat. Er zijn n.l. geen chemische producten verwerkt in het gehele arbeidsproces.

Na een pittige klim naast onze woning “we zijn ten slotte in Zuid-Limburg”, kom je onze ruime en privacy aangelegde natuurtuin. De hondjes James en June zullen je dan al hebben verwelkomt, alsmede onze loopeenden en kippen, aangevoerd door “mannetjes eend” George. In onze tuin geniet je, vooral in de ochtend, van vogels, eekhoorns, en vlinders. Voor de rest heerst er kalmte en rust.

In de avond kun je van een mooie “Limburgse” zons- ondergang genieten vanaf je eigen terras van onze B&B / vakantie woning. De wilde bloemen bij de vijver alsmede de vele vlinders, bijen en libellen zijn een waar schouwspel en een lust voor het oog. De mooie aangelegde rozentuin met maar liefst 21 verschillende soorten is een waar geuren spektakel. De heerlijke fruittuin met verse fruit is werkelijk een smakelijke traktatie. En natuurlijk niet te vergeten iedere ochtend een vers eitje van onze eigen kippen.

Vanwege de heuvelachtige ligging van onze B&B / vakantie woning is deze niet geschikt voor rolstoelgebruikers / minder validen.

bottom of page